Stucwerk

L. Snijders Afbouw richt zich graag op alle soorten stucwerk. Van plafonds tot wanden, we stucen graag alles strak en glad. We zorgen ervoor dat uw huis helemaal saus of behangklaar is. Kies ervoor om uw muren en plafonds egaal te laten verfspuiten of kies voor een van de vele mogelijkheden. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. 

Sierpleisters

Kies als bekleding van uw muur voor sierpleisters: een mooie afwerking die uw wand een authentieke uitstraling geeft. Onze sierpleisters zijn te leveren in elke gewenste kleur en textuur, zoals de klassiekers spachtelputz, granol en boerenpleisterwerk.  

Raapwerk

Het herstellen van dikke, ruwe of beschadigde muren en plafonds noemen we raapwerk. Het is voor ons geen enkel probleem om ervoor te zorgen dat alles weer netjes recht, strak en te lood staat. 

Tegelklaar stucen

Bij een tegelklare muur, leveren we uw muur zo op zodat het klaar is om betegeld te worden. Dit gebeurt met cementgebonden mortel of waterafstotend gips. Uw muren zijn dan goed bestand tegen vochtige ruimtes. We zorgen er uiteraard voor dat alles haaks en te lood wordt afgewerkt, zodat het makkelijk is om netjes te betegelen. 

Betonlook

Kies voor een betonlook op uw muren, voor een erg moderne en industriële uitstraling. Deze afwerking is in alle ruimtes mogelijk. Zelfs in vochtige ruimtes zoals uw badkamer. De betonlook kan worden aangebracht in elke gewenste kleur of patroon.